News Flash:

Show de exceptie la Timisoara!

21 Februarie 2015
1791 Vizualizari | 1 Comentarii
Cel mai important eveniment coregrafic al anului 2015 ii va aduce la Timisoara pe campionii mondiali ai dansurilor irlandeze, intr-un mega-show, vizionat de 5 milioane de spectatori din peste 50 de tari.
”Rhythm of the Dance”, de Mark C. Tynan - coreograful care a creat spectacole pentru celebrul Michael Flatley, se va desfasura in 30 aprilie 2015, de la ora 19, pe scena Operei Nationale din Timisoara. Rhythm Of The Dance este un poem epic ce recompune coregrafic calatoria celtilor de-a lungul timpului. Magia dansului si a muzicii va va purta intr-o calatorie fascinanta, in peisaje superbe din Irlanda. Prin povesti inspirate de legendele si miturilor celtilor si ale druizilor, spectacolul spune ca oamenii isi pot fauri singuri destinul cand sunt uniti. Este un show in care arta dansului, maiestria muzicii, imaginatia si talentul impresionant al dansatorilor se imbina perfect cu cele mai performante efecte de sunet si lumina. Un spectacol fascinant sustinut de trei tenori, un band traditional irlandez si 20 de dansatori.
Inca de la infiintare, in 1999, Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, care interpreteaza Rhythm of the Dance, condusa de Mark C. Tynan, a strans in jurul sau milioane de fani si a sustinut turnee pe tot mapamondul, in Suedia, Belgia, Italia, Germania, Luxemburg, Austria, Turcia, India, Thailanda, Australia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Franta, Elvetia, Iugoslavia, Portugalia, Taiwan, Malayesia, SUA, Egipt, Polonia, Rusia, Ucraina, Lithuania, Grecia, China, Singapore, Dubai, Argentina, Siberia.

timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004731 (s)