News Flash:

S-au întors acasă victorioși

Înotătorii de la CSU Politehnica Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național, organizat la Otopeni

25 Aprilie 2024
84 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto renasterea ro

Înotătorii de la CSU Politehnica Timișoara s-au întors recent cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, desfășurat la Otopeni.

Emil Dăncăneț a adus acasă două medalii la categoria seniori, în timp ce Darius Nistor a urcat pe podium la categoria tineret. Acesta din urmă a deschis drumul spre medalii, obținând prima sa finală din carieră în proba de 200 de metri bras la tineret, unde a ocupat locul trei și a câștigat medalia de bronz cu un record personal de 2:20.76!

Celelalte două medalii au fost câștigate de Emil Dăncăneț, ambele la categoria seniori. În finala A de la proba de 50 de metri bras, înotătorul polist a terminat pe locul trei, cu un timp de 28.40, la egalitate de puncte cu Danis Volontir. Apoi, în proba de 100 de metri bras, Emil Dăncăneț a cucerit medalia de argint.

Delegația CSU Politehnica Timișoara a mai inclus sportivii Daria Humă, Iustina Andrei, Albert Cojanu, Cosmin Lancea, antrenorul Sabin Avram și preparatorul fizic și kinetoterapeut Dragoș Neagu.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004804 (s)