News Flash:

Premieră în orașul de pe Bega

Guvernul României, ședință, astăzi, în Timișoara

25 Aprilie 2024
67 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto renasterea ro


Astăzi are loc o premieră în istoria postdecembristă a Timișoarei și Timișului, cu Guvernul României programându-și ședința în Timișoara.

Pe ordinea de zi se află proiecte de Hotărâri de Guvern deosebit de importante pentru partea de vest a țării, având un impact profund asupra vieții locuitorilor. Printre acestea se numără:

Deschiderea Punctului internațional de trecere a frontierei de stat Beba Veche (România) – Kübekháza (Ungaria), și completarea anexei nr. 1 la Normele metodologice de aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 105/2001 privind frontiera de stat a României, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 445/2002.

Transferul în domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii a sectorului de drum județean DJ 682, inclusiv a terenului aferent acestuia, aflate în domeniul public al județului Timiș și în administrarea Consiliului Județean Timiș, precum și încadrarea acestuia în categoria funcțională a drumurilor de interes național.

Aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții ,,Construire Stadion cu capacitate de 30.000 locuri, Str. Ștefan Covaci nr. 1, municipiul Timișoara, județul Timiș”, proiect mult așteptat de timișoreni.

Declanșarea procedurii de expropriere a imobilului proprietate privată și aprobarea listei cuprinzând imobilul proprietate publică a unității administrativ-teritoriale, situate pe amplasamentul suplimentar, necesare pentru relocarea utilităților, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național ,,Varianta ocolitoare a municipiului Arad -Est”.

Aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Reabilitarea și modernizarea infrastructurii portuare în portul Drobeta Turnu Severin”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006315 (s)