News Flash:

A scăpat de amendă

Un belgian al cărui organism produce cantități mari de alcool, exonerat de acuzația de conducere sub influența alcoolului

24 Aprilie 2024
98 Vizualizari | 0 Comentarii


Un cetățean belgian a fost absolvit de acuzația de conducere sub influența alcoolului după ce medicii au confirmat că suferă de o afecțiune extrem de rară, care determină organismul să producă cantități mari de alcool.

S-a descoperit că bărbatul în vârstă de 40 de ani suferea de sindromul auto-brewery (ABS) - o afecțiune în care nivelurile intoxicante de etanol sunt produse în intestin. În momentul incidentului, el nu era conștient de starea sa de sănătate. Cu toate acestea, potrivit presei locale, citate de DC News, el a fost confuz când a fost oprit de poliție, deoarece nu consumase alcool. Bărbatul a fost oprit de poliție în aprilie 2022 și apoi din nou o lună mai târziu, iar de fiecare dată a fost găsit cu o alcoolemie peste limita legală de conducere din țara respectivă.

Prima oprire a avut loc în jurul orei 16:00, iar bărbatul le-a declarat polițiștilor că băuse doar două beri în ziua anterioară.


Conform informațiilor furnizate de presa locală, în cadrul unui studiu, individul a fost hrănit cu alimente bogate în zahăr timp de 24 de ore și, fără să consume alcool, organismul său "a transformat în mod semnificativ carbohidrații în alcool".

Un al treilea medic desemnat de tribunalul de poliție din Bruges a ajuns, de asemenea, la aceeași concluzie.

Potrivit presei belgiene, în verdict, acuzatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, în conformitate cu regulile judiciare locale, nu a manifestat simptome de intoxicație.

De asemenea, presa a relatat că judecătorul nu a impus nicio interdicție de a conduce, având în vedere starea sa.

Avocatul bărbatului, Anse Ghesquiere, a declarat că instanța l-a achitat pe clientul său.

Ea a adăugat că belgianul așteaptă notificarea oficială a achitării și că procuratura are la dispoziție o lună pentru a face apel, dacă decide să o facă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006090 (s)