News Flash:

Proiectul continuă

CNSC a respins contestația privin atribuirea contractului de proiectare și execuție a Centurii Vest Timișoara

25 Aprilie 2024
78 Vizualizari | 0 Comentarii


Cererea depusă de ARL Cluj, companie deținută de Strabag, care contesta licitația pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție a Centurii Vest Timișoara, a fost respinsă de Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC).

Inițial, procedura trebuia finalizată pe 29 martie, dar ARL a depus contestația în ultimul moment, blocând astfel desfășurarea acesteia. CNSC a respins contestația la începutul acestei săptămâni, permițând continuarea procedurii de atribuire. Acum se va stabili un nou termen pentru finalizarea licitației.

Centura Vest reprezintă ultima porțiune a inelului rutier de ocolire a Timișoarei care nu a fost încă scoasă la licitație sau finalizată. Aceasta va avea două benzi de circulație pe sens și o lungime de 13 kilometri. Valoarea contractului estimată se situează în jurul a două miliarde de lei.

Centura Vest va asigura legătura între Centura Nord, care este deja deschisă circulației, și Centura Sud, programată să fie deschisă circulației în această vară.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006570 (s)