News Flash:

Perchezitii DNA la CJ Constanta, la firme si fundatii. Nicusor Constantinescu, vizat in dosar pentru abuz in serviciu

19 Februarie 2015
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
Procurorii DNA Constanta fac, joi, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Constanta, la birourile Fundatiei Fantasio si la mai multe firme, intr-un dosar privind infractiuni electorale si de serviciu, faptele de coruptie si cele asimilate acestora fiind comise in perioada 2009-2013. Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, este vizat in dosar, fiind suspectat de abuz in serviciu, dupa ce ar fi facut plati nelegale catre mai multe firme, precum si de conflict de interese, pentru contracte incheiate cu firma lui Sorin Strutinsky.
Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa, ca procurori ai Serviciului Teritorial Constanta fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza "suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie, infractiuni electorale si infractiuni de serviciu, comise in perioada 2009-2013".
Potrivit sursei citate, anchetatorii fac joi 19 perchezitii in Bucuresti si in judetele Constanta, Prahova si Sibiu, din care una este sediul unei institutii publice, iar restul sediile unor societati comerciale si fundatii.
Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca institutia publica unde au loc perchezitii este Consiliul Judetean Constanta. De asemenea, procurorii au descins si la birourile Fundatiei Fantasio, din cadrul Pavilionului Expozitional din Constanta.
La sediul Consiliului Judetean Constanta sunt prezenti si presedintele Nicusor Constantinescu si vicepresedintele Cristian Darie.
Anchetatorii fac perchezitii si la sediul SC Aqualand SA si la punctul de lucru al firmei din zona Cazino Sud, la Hotel Cupidon din Eforie Nord, la sediile firmelor SC Martin Resorts SRL din Mamaia, la sediul social al SC Taste It Events&Catering SRL, din cadrul Pavilionului Expozitional, la SC Expertisa SRL din Constanta, la sediul social al SC Metropolitan SRL din orasul Ovidiu, la sediul SC Xenoti SRL din statiunea Mamaia, din cadrul Complexului Flora, precum si la sediul SC Passion SRL din Ploiesti, judetul Prahova.
Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1455 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009405 (s)