News Flash:

DNA: Nicusor Constantinescu, acuzat de plati ilegale catre asociatii, fundatii si cluburi sportive

20 Februarie 2015
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, retinut, joi, pentru mai multe infractiuni, intre care abuz in serviciu, conflict de interese si coruperea alegatorilor, este acuzat de plati ilegale, din fonduri publice, catre asociatii, fundatii si cluburi sportive.
Potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta, Nicusor Constantinescu este acuzat de savarsirea infractiunilor concurente de abuz in serviciu - trei infractiuni, din care doua in forma continuata, constituire a unui grup infractional organizat, coruperea alegatorilor - doua infractiuni, conflict de interese - zece infractiuni, din care cinci in forma continuata, si tentativa la abuz in serviciu, in forma continuata.
In ordonanta de retinere se arata ca, in cursul anului 2012, Nicusor Constantinescu, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Constanta, si-a indeplinit in mod defectuos atributiile de serviciu, finantand in mod nelegal cheltuieli cu activitatile sportive, in suma de 13.305.000 lei, ce au reprezentat plati nerambursabile din fonduri publice catre asociatii si cluburi sportive. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008521 (s)