News Flash:

Mai multe persoane retinute, in urma perchezitiilor ce privesc contrabanda cu tigari, in Caras-Severin

19 Februarie 2015
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
Sase persoane au fost retinute, in urma a 35 de perchezitii domiciliare efectuate in Caras-Severin, pentru destructurarea unui grup infractional organizat specializat in contrabanda, se arata intr-un comunicat remis AGERPRES, miercuri, de catre Inspectoratul General al Politiei Romane. 
'Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Caras-Severin si ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Caras-Severin au efectuat 35 perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Caras-Severin si Timis, pentru destructurarea unui grup infractional organizat specializat in contrabanda cu tigari. In urma perchezitiilor, politistii au descoperit si ridicat peste 460.000 de tigari, aproximativ 90.000 de lei, dar si alte mijloace de proba', se precizeaza in comunicat. 
Din cercetari a reiesit ca, incepand cu anul 2014, un barbat ar fi constituit un grup infractional organizat, structurat pe trei paliere: aprovizionare, transport-depozitare si distributie stradala a tigarilor. 
Activitatea gruparii s-ar fi desfasurat dupa anumite reguli, in sensul ca erau evitate contactele directe intre membri grupului, legatura fiind asigurata de catre lider. Cei in cauza ar fi folosit termeni codati pentru a comunica trasee, locuri de depozitare sau de distribuire a marfii. 
Pentru asigurarea transporturilor, membrii gruparii ar fi folosit antemergatori si statii de emisie receptie, traficand, astfel, peste 77.000 de pachete de tigari. 
Sase persoane au fost retinute pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentate Tribunalului Caras-Severin, cu propunere de arestare preventiva. 
Actiunea a beneficiat de sprijinul politistilor Inspectoratului de Politie al Judetului Caras Severin si al jandarmilor, iar suportul de specialitate a fost asigurat de DIPI. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004807 (s)