News Flash:

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

26 Aprilie 2024
130 Vizualizari | 0 Comentarii
Campionat Balcanic

Iepurașul de Paște este personajul principal al acestei perioade și, evident, a ajuns și în Iulius Town Timișoara. Astfel, toți vizitatorii sunt invitați să pornească pe urmele lui pentru că vor fi răsplătiți cu premii și multă distracție. Cei mici au întâlnire cu urecheatul, se pot distra în tradiționalul labirint și la spectacolul de teatru dedicat lor, iar adulții sunt recompensați cu premii la sesiunile de shopping. În schimb, în Iulius Gardens cu toții au șansa de a călători în Preistorie, înconjurați de animale marine gigante și dinozauri animatronici. În schimb, în Iulius Mall, pasionații de sport pot urmări Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness.

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, ce se va desfășura în premieră, la Timișoara, în Iulius Town.

În cadrul competiției vor fi prezenți 150 de sportivi din România, Muntenegru, Kosovo, Grecia, Cipru, Serbia, Nord Macedonia, Albania și Croația, care își vor  demonstra abilitățile. Concurenții vor participa la diferite categorii, cele mai spectaculoase fiind, pentru femei - Bikini Fitness și Fit Model, iar pentru bărbați - Men’s Physique și Bodybuilding. Țara noastră va participa cu un lot format din 40 de sportivi pe care-i poți susține în zona Atrium din Iulius Mall.

Ca în fiecare an, din Iulius Town Timișoara nu lipsește nici Labirintul Iepurașului, care mai este instalat până duminică, 28 aprilie. Acesta se află la etajul Iulius Mall, în Piațeta Intersport și provoacă la egg-hunt copiii cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani, în intervalul orar 10.00 – 20.00. Ca să intre în joc, cei mici trebuie să coloreze un desen din cartea de colorat pe care o vor primi de la ajutoarele Iepurașului. Prichindeii pot participa în grupuri de maximum 10 la „egg-hunt”, trebuie să găsească indiciile ascunse de Iepuraș, iar după ce predau dovezile vor fi premiați cu surprize dulci și diplome. Accesul este gratuit, iar premiile și distracția sunt garantate. Simpaticul urecheat îi așteaptă pe cei dornici și la sesiuni foto, în zona Intersport, tot până duminică, 28 aprilie. Așa că trebuie să vă grăbiți, ca să aveți cele mai drăguțe felicitări de Paște împreună cu Iepurașul din Iulius Town, pe care să le faceți cadou celor dragi sau să le păstrați ca suvenir. De asemenea, magia poveștilor continuă în Iulius Town și în această duminică, unde de la ora 11.00, cei mici au întâlnire cu „Tina și Iepurașul”.

În continuare parcarea VIP din fața clădirii de birouri UBC 0 este „cucerită” de „Lumea dinozaurilor și monștrii marini”. Aici curioșii găsesc reprezentări gigant ale celor mai mari creaturi ale tuturor timpurilor precum Mosasaur, Charcarodon Megalodon, Mososaurus și mulți alții. Informații suplimentare sunt pe pagina de Facebook a Iulius Town.

Iar dacă ați început deja cumpărăturile pentru Sărbătorile Pascale puteți câștiga și o mulțime de premii. Astfel, până pe 3 mai 2024, dacă aveți bonuri, din aceeași zi, de la unul sau mai multe magazine din Iulius Town, a căror valoare cumulată trece de 500 de lei și veniți la Centrul de Premiere, aflat în zona Centrului Informațional din Iulius Mall, primiți pe loc un cadou. Puteți câștiga vouchere la Yves Rocher, Nobila Casa, Colin`s, Cărturești, dar și cecuri cadou. În același timp, vă înscrieți automat în marea tombolă, unde trei norocoși vor câștiga câte un premiu inedit: câte un voucher în valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia. Mai multe detalii despre campanie, dar și regulamentul pot fi citite pe site-ul Iulius Town Timișoara.

Galerie Foto

Campionat_Balcanic_1920x1080.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007165 (s)