News Flash:

Vă doriți o carieră militară în Jandarmeria Română?

În perioada 24 aprilie-14 mai se fac recrutări pentru care doresc să devină jandarmi, inclusiv în Timiș

24 Aprilie 2024
69 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto IJJ Timi

În perioada 24 aprilie - 14 mai, se desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei interesați de o carieră militară în Jandarmeria Română, inclusiv în Timiș, cu un total de 700 de locuri disponibile.

Oferta include:

350 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, din care 3 sunt destinate cetățenilor de etnie romă și 3 celor de altă minoritate.
350 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni, cu aceeași distribuție pentru minorități.
Pentru a urma cursurile școlilor militare de subofițeri jandarmi din Drăgășani sau Fălticeni, trebuie îndeplinite anumite condiții, detaliate pe site-urile respective.

Cererea-tip de înscriere trebuie depusă până la 14 mai, în format electronic, la adresa de e-mail resurse_umane•jandarmeriatimis.ro, iar dosarele complete trebuie depuse personal până pe 21 mai la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

Evaluarea psihologică și probele sportive vor avea loc ulterior, iar proba de verificare a cunoștințelor este programată pentru 15 iunie.

Rezultatele finale ale admiterii vor fi afișate la sediul unităților de învățământ și pe site-urile oficiale, până la 19 iulie.

Pentru mai multe informații, se poate contacta sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș sau Serviciul Resurse Umane la numărul de telefon menționat.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004970 (s)