News Flash:

Tanar din Timisoara, prins in flagrant cand vindea droguri. Avea 500 de pastile de ecstasy si 1 kg de canabis

19 Noiembrie 2021
397 Vizualizari | 0 Comentarii
canabis 1

Un tanar de 26 de ani a fost retinut de politistii din Timisoara dupa ce a incercat sa-i vanda 500 de comprimate de ecstasy unui politist. Flagrantul s-a petrecut in cursul zilei de miercuri, cand politistii au facut si doua perchezitii. Au gasit acasa la individ si 1 kilogram de canabis.
 
 
Oamenii legii erau de ceva timp cu ochii pe tanarul de 26 de ani care facea trafic cu droguri in Timisoara. Miercuri au organizat un flagrant si l-au prins pe barbat cu 500 de pastile de ecstasy.

„La data de 18 noiembrie, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, impreuna cu procurorii DIICOT Timisoara, au prins in flagrant delict un tanar, in varsta de 26 de ani, fiind indisponibilizate 500 de comprimate de ecstasy”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Politistii au facut si doua perchezitii domiciliare, iar acasa la tanar au gasit trei pachete vidate care cuprindeau aproape 1 kilogram de canabis. Barbatul a fost audiat la sediul DIICOT Timisoara, iar apoi a fost retinut pentru 24 de ore. Cercetarile continua.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005732 (s)