News Flash:

Studentii de la Asistenta Sociala merg cu echipele mobile de vaccinare in judet. Vor face consiliere pro-vaccinare

18 Noiembrie 2021
300 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin

Universitatea de Vest din Timisoara si Spitalul Militar colaboreaza intr-un proiect in care studentii de la Asistenta Sociala vor insoti echipele mobile de vaccinare in judet. Rolul studentilor este de a sta de vorba cu oamenii si de a-i convinge ca vaccinarea este benefica.
  
Studentii de la UVT vor sprijini echipele medicale de vaccinare de la Spitalul Militar in localitatile din Timis unde vor merge incepand cu aceasta saptamana. Echipe de studenti si cadre didactice de la Departamentul de Asistenta Sociala din cadrul Facultatii de Sociologie si Psihologie din UVT vor face activitati de consiliere pe teren si vor vorbi despre beneficiile vaccinarii.

„Prin aceste actiuni, misiunea studentilor de la asistenta sociala din UVT este aceea de a contribui la cresterea numarului de persoane vaccinate in comunitatile rurale din judetul Timis. In cadrul acestui demers studentii vor fi instruiti sa respecte masurile de protectie Covid, dar si sa manifeste intelegere, respect, empatie, disponibilitate de a informa intr-o maniera accesibila, pastrand atitudinea de a nu judeca persoanele cu care vor interactiona”, transmit reprezentantii Universitatii de Vest din Timisoara.

Campania va fi demarata in acest sfarsit de saptamana in localitatile Varias, Sanpetru, Valcani, Dudestii Vechi si Gavojdia, urmand sa continue in urmatoarele sase luni. Proiectul va incepe vineri, 19 noiembrie, de la 7.30, cand cadrele medicale, elevii si profesorii ajung in comuna Varias.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007988 (s)