News Flash:

Poliția în acțiune!

Hoți specializați în spartul lockerelor firmelor de curierat, prinși în Timișoara

30 Aprilie 2024
83 Vizualizari | 0 Comentarii

O grupare formată din trei hoți, specializată în spargerea lockerelor folosite de firmele de curierat din Timișoara, a fost prinsă înainte să poată da lovitura finală pe care o planificaseră.

Forțele de poliție dispuneau de informații ce indicau că membrii acestei grupări infracționale se pregăteau să sustragă mai multe telefoane mobile, care urmau să fie depuse într-unul din casetele automate din oraș.

„La data de 24.04.2024 , baza informațiilor și cercetărilor desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș cu privire la o grupare infracțională specializată în comiterea infracțiunii de furt calificat în dauna mai multor lockere ce aparțin unor societăți de curierat, amplasate pe raza județului Timiș și a județelor limitrofe, s-a organizat o acțiune în vederea prinderii în flagrant a unor persoane, existând informații ca urmează să sustragă, prin efracție, 11 telefoane mobile din lockerul situat pe strada Parâng din Timișoara”, transmite de la IPJ Timiș.


Liderul grupului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a fost prins în flagrant la puțin înainte de ora 23:00. În același timp, alți doi bărbați sustrăgeau colete de pe strada Parâng. Aceștia din urmă au reușit să scape.

La data de 27 aprilie, poliția a reușit să îi localizeze și pe ceilalți doi hoți, în vârstă de 31 și 34 de ani. Unul dintre ei se afla în județul Alba, în timp ce celălalt se afla în Lovrin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006536 (s)