News Flash:

Ploi în zona de vest a țării

Luna mai începe cu vreme caldă, dar schimbătoare

1 Mai 2024
75 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto renasterea ro

Luna mai debutează cu o vreme călduroasă, dar variabilă, iar în vestul țării se preconizează din nou precipitații.

Astăzi, condițiile meteorologice vor fi fluctuante și călduroase. Cerul va fi schimbător, temporar înnorat regiunea Banatului, unde spre finalul intervalului sunt prognozate averse izolate, însoțite posibil de fulgere, conform informațiilor de pe radiotimisoara.ro. Vântul va sufla slab și moderat, cu rafale local accentuate în special în sudul Banatului, cu viteze de obicei între 55 și 65 km/h.

Temperaturile maxime vor oscila între 19 și 25 de grade Celsius, iar cele minime, în general, vor fi cuprinse între 9 și 14 grade Celsius în zonele montane.

Mâine, vremea va fi ușor instabilă, iar temperaturile diurne vor înregistra o ușoară scădere față de ziua anterioară. Cerul va fi temporar înnorat. În timpul zilei, pot fi averse izolate în vestul regiunii și noaptea, local în Banat, însoțite posibil de activitate electrică. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în zonele montane. În depresiuni se pot forma condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor varia între 18 și 23 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 7 și 13 grade Celsius, cu cele mai scăzute valori în depresiuni, conform informațiilor furnizate de Serviciul Regional de Prognoză din Timișoara.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006240 (s)