News Flash:

Vremea în vestul țării

Săptămâna a început cu vreme caldă și frumoasă, în Banat

29 Aprilie 2024
73 Vizualizari | 0 Comentarii


Începutul săptămânii aduce vreme caldă și plăcută în regiunea de vest a țării, cu temperaturi care se vor ridica până la 27 de grade Celsius.

Astăzi, vremea va fi însorită și călduroasă. Cerul va fi variabil, predominant senin în timpul nopții și al dimineții. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări locale în timpul zilei în sudul Banatului și în zona montană aferentă, unde rafalele pot atinge 45...55 km/h. Pe timp de noapte, în văi și în depresiuni, este posibil să apară ceață.

Temperaturile maxime vor oscila între 22 și 27 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 10 grade Celsius, mai ridicate în zonele de deal, ajungând până la 13...14 grade Celsius. Mâine, vremea va rămâne predominant însorită și caldă. Cerul va fi variabil în timpul zilei, predominant senin în timpul nopții.

În după-amiaza zilei de mâine, izolat la munte, sunt posibile averse ușoare și descărcări electrice. Vântul va fi slab până la moderat, cu unele intensificări locale în sudul Banatului și pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 26 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi, în general, între 6 și 12 grade Celsius, conform informațiilor furnizate de Serviciul Regional de Prognoză din Timișoara.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006283 (s)