News Flash:

Ce spun meteorologii

Cum va fi vremea în luna mai

30 Aprilie 2024
88 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto renasterea ro


Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni, cuprinse între 29 aprilie și 27 mai.

În săptămâna 29 aprilie – 6 mai, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu excepția regiunilor sudice, unde valorile termice vor fi, în general, apropiate de media specifică acestei săptămâni, iar în nord-vestul țării se vor înregistra ușoare creșteri ale temperaturilor. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-vestice, sudice și sud-estice, și deficitar în cele nordice, fiind apropiat de media normală în restul țării.

În săptămâna 6–13 mai, temperatura medie a aerului va fi ușor mai scăzută decât media specifică acestei perioade, mai ales în jumătatea estică a teritoriului. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul valorilor normale pentru acest interval, la nivel național.

În săptămâna 13–20 mai, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi, în general, apropiate de normele specifice pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar cu un ușor deficit în regiunile sudice.

În săptămâna 20–27 mai, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi apropiat de media specifică pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006290 (s)