News Flash:

Veste bună!

Locurile de parcare din Calea Lipovei, de pe strada Silistra, se apropie de fiinalizare

30 Aprilie 2024
62 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto Tion ro


Conform declarațiilor viceprimarului Ruben Lațcău, lucrările de amenajare a locurilor de parcare de pe Calea Lipovei, de pe strada Silistra, sunt aproape finalizate. Aceste locuri de parcare au fost amenajate în locul unor vechi garaje.

„După cele aproape 90 de locuri de parcare din Girocului, de pe strada Martir Ioan Stanciu, e aproape gata și parcarea din Lipovei, de pe Silistra.

Alte zeci de locuri de parcare sunt în amenajare pe locul unor vechi garaje. O administrație despre timișoreni și nevoile lor, nu despre conducătorii lor”, a declarat marți, 30 aprilie, viceprimarul Ruben Lațcău.


La începutul acestei luni, Primăria Timișoara, prin intermediul Societății Drumuri Municipale (SDM), a demarat lucrările la noua parcare de pe Calea Lipovei, situată pe strada Silistra, în intersecția cu strada Verde. Proprietarii care dețineau garaje în zonă au fost de acord să le demoleze pe 16 dintre acestea, pentru a face loc amenajării a 32 de noi locuri de parcare.

În cadrul proiectului municipalității, pe lângă locurile de parcare, se vor amenaja și spații verzi, alei pietonale și o platformă închisă pentru containerele de gunoi, cu scopul de a oferi rezidenților din zonă facilități pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

În ceea ce privește parcarea de pe strada Girocului, menționată de viceprimar, aceasta a fost finalizată în jurul jumătății lunii aprilie. Dispune de aproximativ 90 de locuri și a fost construită într-un teren părăsit, la intersecția străzilor Martir Ioan Stanciu cu Cosminului.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006315 (s)