News Flash:

Guvernul recunoaște că România nu are bani să-şi trimită sportivii la Olimpiadă

Loteria Română va lansa lozul "Team Romania" pentru susținerea sportivilor români

29 Aprilie 2024
96 Vizualizari | 0 Comentarii


Guvernul a admis că România nu dispune de fonduri suficiente pentru a trimite sportivii la Olimpiadă. În acest sens, a aprobat o ordonanță prin care solicită Loteriei Române să lanseze un loz special, iar suma obținută din vânzarea acestuia să fie direcționată către finanțarea delegației române la Jocurile Olimpice.

Loteria Română va introduce pe piață lozul "Team Romania", destinat sprijinirii sportivilor români care au obținut performanțe remarcabile și care reprezintă țara la cea de-a XXXIII-a ediție a Jocurilor Olimpice din Paris, în 2024, conform unui comunicat emis de companie.

Astfel, un milion de astfel de lozuri vor fi emise, oferind premii atractive, iar 30% din valoarea lozurilor vândute va fi alocată Comitetului Olimpic și Sportiv Român pentru susținerea Echipei Olimpice. Prețul unui loz "Team Romania" va fi de 5 lei.

"Loteria Română a fost înfiinţată în anul 1906 şi are drept scop crearea fondurilor necesare finanţării obiectivelor de interes public naţional. Sportul românesc atât de masă cât şi de performanţă a beneficiat întotdeauna de sprijinul Loteriei Române", se menționează în comunicat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005718 (s)