News Flash:

Pana la sfarsitul lunii noiembrie se vor efectua lucrari pe strada Stan Vidrighin. Se inlocuieste reteaua de distributie a gazelor naturale

18 Noiembrie 2021
287 Vizualizari | 0 Comentarii
trafic inchis

Delgaz Grid inlocuieste reteaua de distributie a gazelor naturale de pe strada Stan Vidrighin. Lucrarile se vor efectua zilnic, in intervalul orar 8-18, pana la sfarsitul lunii noiembrie. Conducatorii auto sunt rugati sa nu parcheze in apropierea tronsonului la care se lucreaza.
 
Inlocuirea retelei de distributie a gazelor naturale de pe strada Stan Vidrighin din Timisoara este inclusa in unul dintre proiectele de investitii ale companiei Delgaz Grid pentru anul in curs.

„Prin intermediul acestui proiect vor fi reabilitati peste 8 kilometri din reteaua de distributie pe cateva strazi din municipiu, intre care si strada Stan Vidrighin, valoarea investitiei depasind 7,5 milioane de lei. Aceste lucrari specifice de investitii cuprind zona dintre strazile Batania si Chimistilor, pe sensul Piata Traian”, spun cei de la Delgaz Grid.

Lucrarile se vor efectua zilnic, in intervalul orar 8-18. Conducatorii auto sunt rugati sa nu parcheze autovehiculele in apropierea tronsonului la care se lucreaza, la o distanta mai mica de 100-150 de metri de utilajele care se vor afla in zona.

„Reabilitarea sistemului de distributie a gazelor naturale este absolut necesara pentru mentinerea si imbunatatirea securitatii alimentarii cu gaz si a operarii sistemului de distributie in conditii de siguranta. (…) Data fiind complexitatea lucrarilor de modernizare a retelei de distributie a gazelor naturale, estimam ca lucrarile de pe strada mentionata sa fie finalizate cel mai probabil, pana la sfarsitul lunii noiembrie”, conchid cei de la Delgaz Grid.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007204 (s)