News Flash:

Sediul unei firme de curierat din Timis, spart de hoti. Au fortat usa cu ranga si au furat bani din seif

18 Noiembrie 2021
312 Vizualizari | 0 Comentarii
curierat

Hotii au dat atacul la punctul de lucru Cargus din Remetea Mare, in noaptea de marti spre miercuri. Au fortat usa cu o ranga si au reusit sa fure o suma mare de bani din seiful firmei de curierat. UPDATE. Valoarea prejudiciului, stabilita
 
 
Hotii au reusit sa intre in sediul Cargus din Remetea Mare marti noaptea. Au rupt gardul de sarma, au reusit sa forteze una din usile depozitului firmei de curierat cu o ranga si au mers direct la seif, de unde au luat o suma mare de bani.

„Miercuri dimineata, in jurul orei 4.30, politistii Sectiei 1 Rurale Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca din incinta unei societati comerciale din Remetea Mare, care presteaza servicii de curierat, a fost sustrasa o suma de bani din seiful unitatii, de catre persoane necunoscute. Cercetarile au fost preluate de Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Timis, care efectueaza verificari in cadrul unui dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat”, transmit reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Timis.

Valoarea prejudiciului, stabilita
Politistii au reusit sa stabileasca valoarea prejudiciului, acesta fiind aproape 40.000 de lei.

”Din verificarile efectuate pana in prezent, a reiesit ca prejudiciul cauzat este de 38.000 de lei”, spun reprezentantii IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005140 (s)