News Flash:

Tips&tricks;: cum sa te ocupi eficient de hidroizolatiile pentru fundatii si terase?

8 Octombrie 2021
342 Vizualizari | 0 Comentarii
hidroizolatii fundatii

Lucrezi in domeniul constructiilor si vrei sa te ocupi eficient de realizarea celor mai bune hidroizolatii fundatii?

Atunci trebuie sa iei in considerare ca este vorba despre un pas esential pentru obtinerea unor imobile de calitate. Hidroizolatiile au rolul de a proteja cladirile de infiltratiile de apa pe termen lung, dar si de infiltratiile unor microorganism care pot fi daunatoare sanatatii.

Hidroizolatii fundatii – ce materiale ai la dispozitie?

Materialele hidroizolante de pe piata sunt foarte diferite si se aplica atat prin tehnica lipirii la cald, cat si prin tehnica la rece. De exemplu, poti alege dintre urmatoarele variante:

·       membrane bituminoase – disponibile sub forma de suluri, membranele bituminoase sunt extrem de populare in domeniul constructiilor, fiind simplu de folosit. Acestea se aplica prin tehnica lipirii la cald, asigurand rezultate eficiente pentru o perioada indelungata;

·       membrane poliuretanice – flexibile si usor de montat, membranele poliuretanice reprezinta o alta varianta pe care o ai la dispozitie. Le poti comanda online foarte usor, in functie de suprafata casei sau in functie de suparafata terasei;

·       membrane PVC – realizate cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie, membranele din PVC sunt excelente pentru obtinerea unor hidroizolatii de calitate.

Colaboreaza cu experti in domeniu

Pentru a obtine rezultatele dorite, indicat este sa contractezi o echipa de specialisti, care sa te ajute in privinta montajului. Expertii dispun de toate cunostintele necesare pentru a lucra cu toate tipurile de materiale hidroizolante, dar si de ustensilele necesare pentru a actiona. In doar cateva ore, o echipa poate sa izoleze fundatia unei cladiri, precum si acoperisul unei terase.

Cand este recomandat sa te ocupi de hidroizolatii?

Intrucat majoritatea produselor hidroizolante se aplica la cald, este indicat sa stii ca aceste lucrari trebuie realizate intr-o zi in care nu ploua si in care temperaturile de afara sunt cuprinse intre 10 si 25 de grade Celsius. In acest fel, te asiguri ca hidroizolatia finala va fi una excelenta, care sa reziste pana la cateva zeci de ani, fara a fi nevoie de reparatii.

Izoleaza fundatia casei, dar si acoperisul terasei

Hidroizolatia este necesara atat pentru fundatia imobilelor, cat si pentru acoperisurile acestora ori pentru acoperisurilor teraselor. De ce? Este vorba despre zone prin care ploaia se poate infiltra foarte usor, daca nu sunt luate masurile corespunzatoare.

Beneficii

Daca te gandesti si la avantajele de care ai parte cand izolezi foarte bine imobilele pe care le construiesti, atunci ia in considerare urmatoarele:

·       protectie termica pe termen lung;

·       previi infiltratiile de apa;

·       previi infiltratiile microorganismelor daunatoare;

·       previi aparitia mucegaiului.

Comanda online materialele de care ai nevoie

In loc sa colinzi marile magazine de specialitate in domeniul constructiilor, cea mai usoara varianta, pe care o ai la dispozitie este aceea de a comanda de pe Internet produsele de dorite. Online gasesti atat membrane bituminoase, cat si membrane poliuretanice sau din PVC, pe care sa le utilizezi cu incredere. Masoara suprafata pe care vrei sa o protejezi, adauga o marja de eroare in plus si apoi plaseaza-ti comanda. In doar cateva zile vei primi comanda acolo unde iti doresti!

Studiaza toate variantele pe care le ai la dispozitie pe www.hidroizolații-terase.ro si alege cu incredere produsele de top, cu ajutorul carora sa te realizezi hidroizolatii calitative. In acest fel, vei descoperi toate informatiile de care ai nevoie pentru a ridica imobile rezistente pe termen lung! Asigura-te ca alegi o echipa de profesionisti pentru un montaj optim!

 

 


membrane bituminoase membrane poliuretanice membrane pvc beneficii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006531 (s)