News Flash:

Pe cine ar trimite Natanticu si sotia lui in marea finala Asia Express? ”Daca fac o retrospectiva, as remedia anumite lucruri”

8 Octombrie 2021
430 Vizualizari | 0 Comentarii
Natanticu Eliza

Cosmin Natanticu si Eliza sunt una dintre cele mai puternice echipe din sezonul acesta de Asia Express. Cei doi se completeaza de minune pe Drumul Imparatilor si au demonstrat de nenumarate ori ca daca ai strategii si iti cunosti punctele slabe si punctele forte, atunci nimic nu este imposibil. Natanticu si sotia sa sunt extrem de competitivi si aproape ca nu existat proba la care sa nu iasa pe primul loc si tocmai asta le-a permis sa vocalizeze cum ar arata finala in conceptia lor.

Eliza si Cosmin Natanticu formeaza un cuplu nu doar pe micul ecran, ci si in viata reala. Cei doi sunt casatoriti de trei ani si se inteleg de minune, chiar daca in emisiunea „Asia Express” au avut loc si mici neintelegeri. Competitia a fost pentru acesti concurenti un test pe care l-au trecut cu brio. Greutatile intampinate pe traseu si proble dificile nu i-au dezbinat. Din contra, i-au unit si mai tare!
Cand vine vorba de echipele preferate din celebrul concurs, cei doi concurenti de la „Asia Express – Drumul Imparatilor” au pareri diferite. Cosmin ii sustine pe Cuza si Emi, in timp ce Eliza mizeaza pe surorile Buble.

,,Daca ar fi sa alegem o echipa care sa ajunga in finala, eu as zice Cuza si Emi, dar Eliza are alta echipa preferata.”, a dezvaluit Cosmin Natanticu.

„Eu le-am indragit pe surorile Buble, dar acum, daca fac o retrospectiva as remedia anumite lucruri.”, a adaugat Eliza.

Desi au reusit de fiecare data sa duca probele pana la capat, sotii Natanticu au avut parte si de momente neplacute. Unul dintre cele mai grele momente a fost acela cand Eliza s-a accidentat la picior.

,,Cea mai grea proba a fost atunci cand ne-am luptat pentru amuleta si a trebuit sa inot. Cosmin este un bun strateg, de aceea l-am ales. M-am accidentat de doua ori, am cazut pentru ca eram foarte obosita si mi-a fugit piciorul intr-o parte si a doua oara cand am alergat ca sa ii prindem din urma pe Emi si Cuza, am simtit o durere la genunchi.”, a spus blondina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007120 (s)