News Flash:

Emotii mari pentru Roxana Vancea. Vedeta mai are un pic si va naste. ”Medicul mi-a recomandat sa nasc... ”

8 Octombrie 2021
420 Vizualizari | 0 Comentarii
Roxana Vancea

Roxana Vancea s-a schimbat enorm in ultimii ani, mai ales de cand a adoptat un stil de viata sanatos. Fosta asistenta de la Neatza cu Razvan si Dani a ajuns la dimensiunile perfecte, iar acum ii invata si pe altii cum sa isi schimbe stilul de viata si sa ajunga la cea mai buna versiune a ei.

Desi nu sufoca feed-ul de Instagram cu poze cu burtica, Roxana posteaza des stories in care le arata viitoarelor mamici si nu numai ce mananca in timpul sarcinii si ce exercitii fizice face. Urmaritoarele ei nu au putut sa nu observe faptul că, desi sarcina ei este destul de avasata, burtica Roxanei de abia se observa. Roxana nu isi face griji, mai ales ca este un lucru normal la persoanele care au grija la ceea ce consuna si au un stil de viata echilibrat.

”Sunt insarcinata in 31 de saptamani. Urmeaza sa nasc la inceputul lui noiembrie. Am emotii ca orice femeie insarcinata, insa m-am pregatit foarte bine psihic pentru ce urmeaza. Am ales sa nasc natural, si pentru asta am nevoie de mai mult curaj si sa fiu cat mai relaxata. Vreau sa cred despre mine ca sunt o femeie puternica si ca o sa reusesc sa nasc asa cum mi-am propus. Medicul meu mi-a recomandat nasterea naturala. Imi doresc din tot sufletul sa nasc natural. Am cantarit foarte bine beneficiile atat pentru mine, cat si pentru copil si am ajuns la concluzia ca natural e cel mai bine pentru noi.”, a spus vedeta pentru Viva!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006139 (s)