News Flash:

Ducesa de Cambridge a facut senzatie cu o rochie ieftina, de 90 de lei. Ce au spus criticii de moda despre aparitia ei?

7 Octombrie 2021
702 Vizualizari | 0 Comentarii
Kate Middleton

Ducesa de Cambridge este cunoscuta pentru obiceiul de a recicla haine, iar de la aceasta regula nescrisa a fashionului nu s-a abatut nici de data asta. Kate a purtat pentru a doua oara o rochie de la Zara care acum costa 16 lire. Kate Middleton a vizitat University College London’s Centre for Longitudinal Studies, iar tinuta ei creata cu piese mass market a atras toate privirile. Rochia de 90 de lei a facut senzatie, mai ales ca atitudinea lui Kate a completat look-ul de minune.

Kate Middleton este, cu siguranta, Regina lucrurilor ieftine, reusind sa arate spectaculos cu tinute si cu accesorii pe care si le permite orice femeie. Sotia Printului William a accesorizat nu o data haine de brand cu bijuterii ieftine… Dar la fel de bine Ducesa de Cambridge poarta rochii mass-market, cel mai bun exemplu fiind cea mai recenta aparitie a sa. In cadrul vizitei la UCL, Kate Middleton a facut senzatie intr-o rochie Zara de doar 16 lire sterline, tinuta pe care a mai purtat-o o data si in luna ianuarie a acestui an. Atunci, ce-i drept, rochia ei, neredusa, costa 89.99 de lire… Ducesa a ales sa asorteze la tinuta o pereche de pantofi Hugo Boss de culoare gri si o pereche de cercei cu diamante, in valoare de 3.750 de lire,piesa de rezistenta a tinutei. Machiajul simplu si elegant a completat perfect intregul ansamblu.

Ducesa le-a dezvaluit celor prezenti faptul ca doreste sa afle mai multe despre propriul arbore familial si despre modul in care statutul social al strabunicilor ei le-a afectat vietile. Se pare ca provine din doua familii cu o istorie bogata, Middleton – din partea tatalui, si Goldsmith – din partea mamei. Familia Goldsmith, formata din mineri, vanzatori si tamplari, a trait intr-o saracie crunta, timp de mai multe generatii. In schimb, stramotii tatalui ei, Michael, s-au bucurat de o educatie mai buna si o viata mai confortabila.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008272 (s)