News Flash:

Ce nume a ales Cabral pentru baietelul lui? A fost ideea fiice sale, Namiko

8 Octombrie 2021
618 Vizualizari | 0 Comentarii
Cabral si Andreea

Andreea Ibacka si Cabral sunt in culmea fericirii. Cei doi au devenit parinti pentru a doua oara, iar emotiile sunt la cote maxime pentru proaspetii parinti. Lucrurile au decurs foarte bine, la fel ca sarcina vedetei, iar acum proaspetii parinti se bucura din plin de cel mic. Fanii celor doi au fost foarte nerabdatori sa ii felicite si i-au asaltat cu mesaje, iar acum asteapta sa vada chipul celui mic. 

Cabral si Andreea nu s-au decis ce nume ii vor pune mezinului familiei, dar prezentatorul a relatat un episod amuzant pe pagina lui oficiala de Facebook. Sotul Andreei Ibacka are o legatura stransa cu a sa comunitate de fani, prieteni virtuali pe care-i tine la curent cu tot ce se intampla in rutina lor zilnica.

Drept urmare, prezentatorul de la PRO TV le-a marturisit fanilor sai de pe Facebook o intamplare amuzanta care s-a petrecut in urma cu doar cateva ore. Dupa ce Cabral a glumit spunand ca ar dori sa-i puna fiului sau un nume de viking precum Ragnar, fiica lui Namiko a venit cu o idee mai buna:

„Ma cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu ii spun ca cel mai potrivit nume pentru baiat este RAGNAR. Ea nu si nu, ca nu-i place. Vine Namiko si spune senina:
– Mie imi place Leagan, e nume foarte frumos.”, a scris Cabral pe pagina lui oficiala de Facebook, starnind amuzamentul prietenilor sai virtuali.

A primit nota 10 la nastere, are 53 de cm, dar aproape a cazut asa, ca Nadia Comaneci la gimnastica. Eu cred ca noi stim deja. De cand devii tata pentru prima oara se schimba foarte multe lucruri.

Eu eram sigur ca o sa facem tot fata, m-am obisnuit sa avem fete, si imi si doream sa fie fata, stiam cum e dinamica, stiam cum se comunica…e bine. A venit gagiul asta in viata noastra, e sanatos, pare somnoros.

Despre nume, momentan se poarta negocieri. Avem un nume ales de 3 ani, de cand s-a nascut Namiko. Eu insist foarte mult pentru numele Ragnar. Andreea e bine, e chiar mai bine decat la prima nastere. Suntem recunoscatori si fericiti ca totul a decurs lin si sarcina a fost fara probleme.”, a spus Cabral la emisiunea La Maruta de pe PRO TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007424 (s)