News Flash:

Cum se apara Tzanca Uragnu dupa ce iubita lui a spus ca a injunghiat-o? ”Facea foarte urat, tipa”

7 Octombrie 2021
451 Vizualizari | 0 Comentarii
Tzanca Madalina

Tzanca Uraganu nu are deloc parte de liniste in ultima perioada. Manelistul este acuzat de iubita lui de comportament violent, aceasta sustinand ca s-a ajuns la loviri, chiar si la injunghieri. Cum era de asteptat, manelistul s-a aparat si are si el partea sa de poveste care nu coincide deloc cu cea spusa de partenera lui. 

Madalina Miu a rupt tacerea si i-a adus lui Tzanca Uraganu acuzatii pe care fanii sigur nu le vor uita prea curand. Madalina a declarat ca manelistul o tinea inchisa si o controla, iar toate aceste gesturi posesive si geloase au culminat cu momentul in care aceasta a fost injunghiata in picior. ”A inceput sa ma agreseze, sa ma controleze, sa ma tina inchisa in casa. Din senin, pentru ca baietelul meu plangea, s-a enervat ca este galagie, m-am certat putin cu el si a luat cutitul de bucatarie si m-a injunghiat in picior. Eu aveam copilul in brate, cu cealalta mana incercam sa il opresc. Am chemat ambulanta, sangeram foarte tare, cei de la ambulanta au sesizat si politia”, a povestit Madalina Miu.

La randul sau, Tzaca se apara si sustine ca iubita lui exagereaza si ca incearca sa manipuleze lumea sa fie de partea ei, mai ales ca violenta domestica impotriva femeilor este un subiect sensibil in perioada asta. ”I-am sucit mana, pentru ca ea venise cu acel obiect spre mine. Eu i-am sucit mana, era normal, nu stiam eu ce se pune in ea, i-am luat mana si i-am sucit-o, normal, s-a intepat foarte putin, nu ca au fost dramatisme. Ea se transformase, facea foarte urat, tipa, urla”, a marturisit Tzanca Uraganu in emisiunea Mirelei Vaida.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005138 (s)