News Flash:

Timișoara se îmbracă în straie de sărbătoare

De Florii, Fântâna cu Pești, precum și Piața Unirii, împodobite cu aranjamente florale

25 Aprilie 2024
67 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto Tion ro

Cu ocazia sărbătorii Floriilor, Târgul de Paști se pregătește să strălucească în frumusețea ei festivă. Astfel, Fântâna cu Pești și Piața Unirii sunt împodobite cu aranjamente florale.

Casa de Cultură a Municipiului a decis să aducă un plus de frumusețe în această zi specială prin punerea de aranjamente florale la Fântâna cu Pești și în Piața Unirii. Scopul acestor decorațiuni este de a întâmpina cu bucurie și respect Intrarea Domnului în Ierusalim, conform declarațiilor reprezentanților Casei de Cultură a Municipiului.

Pentru a marca această sărbătoare, atelierele creative din Piața Victoriei vor fi tematice florale, iar concertele din Piața Libertății vor aduce invitați de seamă. În sala „Capitol” a Filarmonicii „Banatul”, sunetele folclorului autentic vor răsuna într-un spectacol memorabil.

Duminică, de Florii, la Filarmonica „Banatul”, va avea loc spectacolul „Azi, la noi, cântă tot natul”, începând cu ora 18. În cadrul acestui eveniment, vor urca pe scenă artiști precum Andreea Voica, Daniela Condurache și Traian Stoiță, alături de alte personalități remarcabile din diverse domenii de activitate, precum actori, preoți, antrenori sau jurnaliști.

Aceștia vor fi însoțiți de orchestra Ansamblului „Timișul” și de tinerii dansatori, sub bagheta dirijorului Deian Galetin și îndrumarea coregrafilor Maria Topciov și Ciprian David, în timp ce spectacolul va fi prezentat de Florin Mihoc.

La Târgul de Paști din Piața Libertății, joi, 25 aprilie, de la ora 17:30, vor avea loc numeroase spectacole, printre care se numără prestația grupului Dancing Stars Team, Dragoș Moldovan & Andreea Vlas, Beck Corlan & Band și Bega Blues Band.

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 18, pe scena din Libertății va avea loc un recital susținut de tineri artiști bănățeni premiați, precum Sandro Machado, Ana-Maria, Ranja Petricescu, Vizi Imre, urmați de prestația Alexandrei Ungureanu.

Duminică, 28 aprilie, de la ora 18, vizitatorii Târgului de Paști din Piața Libertății vor fi încântați de concerte susținute de Lady Sax și Jazz Tribe Quintet, iar Asociația „Teatru de Musical” va prezenta spectacolul Come into the light!


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007286 (s)