News Flash:

Probleme in paradis? Speak a recunoscut de ce nu vrea sa se casatoreasca cu Stefania. ”Nu putem risca... ”

7 Octombrie 2021
466 Vizualizari | 0 Comentarii
Stefania Speak

Stefania si Speak sunt impreuna de mai bine de 4 ani si pe zi ce trece sunt din ce in ce mai indragostiti. Cei doi au marele noroc de a activa in acelasi domeniu si tocmai de aceeas nu au deloc probleme in cuplu. Stefania a evoluat foarte mult langa si cu ajutorul lui Speak si nu de putine ori a declarat ca Speak este motorul care o motiveaza cel mai mult si cel care ii este alaturi mereu.

Stefania a avut parte de o cerere in casatorie cum nici nu si-a imaginat vreodata. Iubita lui Speak era concurenta la Asia Express atunci cand Speak a ingenuncheat inainte de plecarea in cursa si a pus marea intrebare. Stefania a fost emotionata, dar nu a stat prea mult pe ganduri si i-a spus da alesului ei. Acum, la mai bine de un an de la logodna, apropiatii si fanii se intreaba cand au cei doi de gand sa se casatoreasca si sa organzize o nunta cu mare fast. Cel care le-a raspuns de fiecare data a fost Speak, acesta spunand ca momentan nu se grabeste, mai ales ca este pandemie si pentru ei nu este important un act, ci conteaza mult mai mult sa fie intelegere si iubire. Speak s-a obisnuit cu ideea ca va fi mai mult un invitat la nunta lui, iar Stefania si-a asumat rolul de organizator, ba mai mult, a spus ca ea va dansa si in locul lui Speak. 

”Pai cu pandemia asta... la noi nu este vorba despre a semna un act, ci de a avea parte de momente unice. Si momentan traim niste vremuri in care nu putem risca un eveniment pe care il vom face o singura data in viata”, a spus Speak.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005729 (s)