News Flash:

Vladuta Lupau si-a pus fanii in cap dupa ce s-a revoltat pe masurile anti-Covid. ”A murit de Covid, nu se poate așa ceva!”

7 Octombrie 2021
544 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladuta Lupau

Vladuta Lupau a ajuns din nou sa fie criticata de fani, asta dupa ce si-a manifestat revolta impotriva masurilor anti-Covid si a acuzat autoritatile ca nu isi fac treaba. Interpreta de muzica populara a spus tot ce o deranjeaza pe Instagram, iar mesajul ei a stranit un val de reactii din partea fanilor care au criticat-o pentru modul in care isi influenteaza urmaritorii.

Vladuta Lupau si-a manifestat indignarea pe Instagram, iar mesajul ei a fost interpretat gresit de catre fani. Artista este indignata de o situatie dureroasa prin care trec niste prieteni de-ai ei si, desi depasita din punct de vedere sentimental, nu a mai rezistat si a rabufnit in online. Vladuta nu trece pentru prima data printr-o astfel de situatie, asa ca de data asta a ajuns la capatul puterilor, iar cei care i-au auzit mesajul au ramas socati sa vada ca, totusi, o persoana atat de tanara are idei atat de gresite despre intreaga situatie cu Covid.

”Mi se pare absurd ceea ce se intampla. Maine, niste prieteni isi inmormanteaza, din pacate, tatal. Va fi inmormantat de Covid, iar mama lor este internata tot cu Covid. Ceea ce e trist este ca doamna nu are voie, dupa ce a trait o viata intreaga cu el, sa mearga la inmormantarea sotului. Tot asa, in vara, niste prieteni nu au putut sa mearga la inmormantarea tatalui, pentru ca ei aveau Covid. Nu se poate in viata asta sa ti se interzica asa ceva. Da-i la om 7000 de masti, baga-l intr-un cub de sticla, du-l in folie de celofan, fa ce vrei, dar lasa-l pe cel viu sa-l ingroape pe cel mort. N-ai cum sa opresti chestia asta, mai ales ca foarte multi umbla dezlegati, cu Covid. Aia pot sa umbe, ca nu se declara, nu se testeaza PCR, dar ceilalti care s-au declarat nu au voie”, a spus Vladuta Lupau, revoltata. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005466 (s)