News Flash:

Theo Rose s-a prezentat fara lenjerie la un eveniment monden. ”Ma uitam prin sala si l-am vazut pe Catalin Botezatu”

7 Octombrie 2021
426 Vizualizari | 0 Comentarii
Theo si Bote

Theo Rose isi revine incet-incet si deja a inceput sa bifeze primele evenimente mondene dupa ce a scapat de Covid. Artista a fost infectat pentru a doua oara cu acest virus si le-a povestit intreaga experienta fanilor de pe Instagram si tot acolo le-a facut zilele astea o marturisire uimitoare: Theo a mers fara lenjerie la un eveniment monden pentru a ridica un premiu.

Fara doar si poate, participarea lui Theo Rose la Bravo, ai stil! a fost ca o rampa de lansare. Desi a cochetat si pana atunci cu muzica, talentata artista a inceput sa descopere succesului abia dupa ce a intrat in arena stilului de la Kanal D. Theo a reusit sa se mentina mereu in preferintele juratilor si, chiar daca pe parcursul competitiei a primit multe replici dure de la ei, se pare ca artista a ramas in relatii bune cu toti. Printre ei se numara si Catalin Botezatu, juratul care mereu a avut o afinitate pentru Theo.

Artista a dezvaluit pe Instagram ca a mers la un eveniment fara lenjerie, iar daca se afla in competitia Bravo, ai stil! cu siguranta Bote o taxa. ”Daca va zic, crapati de ras. Vedeam ca toti oamenii care veneau sa isi ia premiul aveau un discurs pregatit sau erau oameni cu experienta, stiau cum sa spuna, cu multumiri, cu din alea. M-am gandit, uite ma, nu m-am pregatit si eu de acasa sa zic si eu cateva vorbe destepte aici la oamenii acestia, sa-i impresionez. Am venit asa, nu stiu sa zic nimic. Si cand ma uitam asa prin sala l-am vazut pe Catalin Botezatu. El imi stie retardul si daca ii zic ca nu am chiloti pe mine lesina de ras. Urmatorul gand a fost sa tac din gura, sa nu ma fac de ras. N-am chiloti astazi. Asteptam cu nerabdare sa spun asta, a fost un an extraordinar pentru mine, intr-adevar, an pentru care am muncit mult. Stiu ca Dumnezeu m-a inzestrat cu cateva calitati importante.”, a adaugat Theo Rose.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1100 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005255 (s)