News Flash:

EMOTII PENTRU ELENA UDREA! Instanta suprema anunta azi sentinta in dosarul Gala Bute

28 Martie 2017
942 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea4
Instanta suprema ar trebui sa anunte, marti, prima sentinta in dosarul Gala Bute, in care este judecata Elena Udrea. Fostul ministru al Turismului a declarat, la sectia de politie la care a mers in cadrul controlului judiciar, ca se asteapta la achitare.
"Evident ca este un moment important dupa doi ani si ceva de cand dureaza acest proces. Ce am avut de spus am spus in fata instantei. Este un dosar facut pe declaratiile unor persoane care au incercat sa se salveze. Solutia nu poate fi decat aceea de achitare. In general, am vazut ca femeile sunt mai curajoase decat barbatii si cred ca e mai bine astazi sa fii judecat de un complet de femei decat de barbati. Vom vedea care sunt evolutiile in perioada urmatoare pentru ca lucrurile nu mai seamana cu ce se intampla acum doi ani", a declarat Elena Udrea la Sectia 2 de Politie, unde a mers ca urmare a controlului judiciar dispus in cel mai recent dosar al fostului ministru.
Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie vor anunta, marti, sentinta in dosarul "Gala Bute", cauza in care procurorii au cerut pedeapsa cu inchisoarea orientata spre limita maxima pentru Elena Udrea. Initial, judecatorii instantei supreme au anuntat ca vor da o decizie in acest caz pe 13 martie, insa solutia a fost amanata pentru data de 28 martie. Decizia instantei supreme nu va fi definitiva.
Procurorii DNA au cerut, la ultimul termen al procesului, pedeapsa cu inchisoare orientata spre limita maxima pentru fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, in dosarul "Gala Bute" in care aceasta e acuzata de abuz in serviciu si luare de mita.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004836 (s)