News Flash:

Patru albanezi au fost opriti la granita cu Serbia. Acestia voiau sa intre ilegal in Romania

28 Martie 2017
958 Vizualizari | 0 Comentarii
refugiat
Politistii de frontiera timiseni au depistat, in zona localitatii Lunga, patru cetateni din Albania, care au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania, pe jos, intrucat aveau interdictie de a intra in Spatiul Schengen si au fost predati autoritatilor sarbe in baza acordului de readmisie. 
''Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Lunga au observat, duminica, patru barbati care se deplasau pe jos, pe camp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul tarii. Imediat, politistii de frontiera au procedat la retinerea persoanelor care nu isi justificau prezenta in zona de frontiera si conducerea lor la sediul politiei de frontiera pentru cercetari'', arata Politia de Frontiera Timisoara luni, intr-un comunicat remis AGERPRES. 
In cadrul verificarilor s-a stabilit ca este vorba despre patru cetateni albanezi cu varste cuprinse intre 22 si 51 de ani. Barbatii au declarat ca au incercat sa treaca frontiera din Serbia in Romania, pe jos, pe la frontiera verde, intrucat doreau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei, dar aveau interdictie de a intra in Spatiul Schengen. 
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cele patru persoane fiind predate autoritatilor sarbe in baza acordului de readmisie. AGERPRES

spatiul schengen
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007415 (s)