News Flash:

Timisoara si Oradea, in topul oraselor cu cele mai bune facilitati medicale din Romania

28 Martie 2017
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
medic arest
Oradea este orasul cu cele mai bune facilitati medicale din Romania, cu 16 spitale de stat si private si peste 90 de cabinete private, in timp ce la polul opus se situeaza Constanta, Bacau si Vaslui, reiese dintr-un studiu realizat de platforma de anunturi imobiliare Storia.ro.
Cercetarea a analizat perceptia pe care romanii o au asupra asupra facilitatilor medicale din Romania.
Alte orase avantajoase din punctul de vedere al facilitatilor medicale sunt Brasov, Timisoara, Targu Mures, Baia Mare, Pitesti si Cluj-Napoca.
La polul opus, printre cele mai dezavantajoase orase din punctul de vedere al facilitatilor medicale se numara Giurgiu, Focsani, Tulcea, Calarasi, Constanta, Bacau si Vaslui.
Cartierul Dacia din orasul Timisoara ocupa prima pozitie in clasamentul cartierelor cu cele mai bune facilitati medicale din Romania. Topul continua cu Stefan cel Mare (Bucuresti), Gavana 3 (Pitesti), Zorilor (Cluj-Napoca), 7 Noiembrie (Targu Mures), Soarelui (Timisoara), Centrul Civic (Brasov) si Cedonia (Sibiu).
Cartierul Rogerius din orasul Oradea ocupa pozitia a cincea. La coada clasamentului sunt cartierele Gai (Arad), Bereasca (Ploiesti), Ferneziu (Baia Mare) si Gara (Slatina).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005812 (s)