News Flash:

Cat costa un pachet de PASTE in Delta Dunarii. Alte variante unde sa petreceti Sarbatorile Pascale

25 Martie 2017
921 Vizualizari | 0 Comentarii
pelicani la sahalin delta 2724x500
Delta Dunarii, Baile Felix, Tenerife sau Dubai sunt cateva dintre ofertele agentiilor de turism pentru petrecerea sarbatorilor de Paste. Preturile pornesc de la cateva sute de lei si pot ajunge pana la cateva mii de euro.
„Tara noastra ramane preferata turistilor romani pentru vacanta de Paste, cu toate ca sunt cereri pentru o paleta din in ce mai larga de destinatii. Le propunem clientilor nostri sejururi in Delta Dunarii sau in Transilvania. Insa, au fost solicitate si destinatii noi si pachete atipice pentru vacanta de Paste din acest an, cum ar fi croazierele in Caraibe si Cuba”, a precizat, pentru MEDIAFAX, director de vanzari TUI Travel Center-Eurolines.
De exemplu, in Delta Dunarii, trei nopti de cazare in camera dubla, la o structura de primire turistica de patru stele, cu demipensiune (mic dejun si cina), pranz festiv de Paste si cina pescareasca in ziua de Paste costa 155 de euro/persoana.
In schimb, pretul pentru un sejur si croaziera in Caraibe si Cuba ajunge la 2399 de euro/persoana.
“In acest moment, avem o crestere de peste 50% a vanzarilor fata de aceeasi perioada a anului trecut, un inceput de an foarte bun si speram sa ramana acelasi trend ascendent si in restul sezonului. Bugetul mediu alocat in acest an pentru sarbatorile Pascale este de aproximativ190 euro/persoana. Preturile au ramas aproape neschimbate comparativ cu 2016”, a adaugat Marinof.
Cei de la Holiday Office le propun celor ce vor sa petreaca Pastele in locatii exotice un sejur de sapte nopti in Tenerife, pachetul de servicii ce include si transportul cu avionul costand de la 783 de euro/persoana.
O alta varianta este Dubai, o excursie de sapte nopti si bilet de avion pornind de la 700 de euro/persoana.
„Pentru Sarbatorile de Paste, cele mai cautate destinatii de catre turistii Happy Tour au fost in primul rand cele din Grecia, Creta si Rhodos, in principal datorita faptului ca Grecia este o tara crestin-ortodoxa, apoi Cipru, Bulgaria, datorita proximitatii fata de Romania, dar si city break-uri in Roma sau Disneyland Paris. O noutate pentru anul acesta, de Paste, este destinatia Sharm el Sheikh, care a revenit in preferinta turistilor dupa doi ani de pauza”, spune Daniela Toncu, Head of Leisure Happy Tour.
Pe litoralul bulgaresc, trei nopti de cazare in regim All Inclusive costa 146 euro/persoana la un hotel de cinci stele, iar o excursie in Creta, sase nopti de cazare si transport cu avionul incepe de la 470 de euro/persoana.
Iar, pentru a petrece Pastele in Egipt, la Sharm el Sheikh, fiecare turist plateste pe pachet (cazare sapte nopti, la hotel de patru stele, All Inclusive, plus bilet de avion) 638 de euro.
In schimb, Eximtur recomanda pentru petrecea vacantei de Paste Baile Herculane, trei nopti de cazare cu demipensiune si masa festiva, la un hotel de patru stele ajungand la 725 de lei/persoana.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007009 (s)