News Flash:

Barbat spulberat pe o trecere de pietoni din Arad, de un sofer beat. Pietonul a fost aruncat la 30 de metri de impact si a murit in scurt timp

15 Iunie 2018
803 Vizualizari | 0 Comentarii
27accid

Un barbat de 44 de ani a murit dupa ce, in noaptea de joi spre vineri, a fost lovit violent de un autoturism pe o trecere de pietoni situata in fata unei scoli din centrul orasului Arad, el fiind proiectat la o distanta de aproximativ 30 de metri pe drum. Soferul era baut. In acelasi loc a fost accidentat mortal, in conditii similare, un alt barbat, motiv pentru care locuitorii din zona cer masuri de limitare a vitezei, de teama sa nu fie accidentati copiii care merg la scoala.
Accidentul a avut loc aproape de miezul noptii, pe Calea Iuliu Maniu, pe trecerea de pietoni din fata Colegiului National de Informativa.

Un barbat de 44 de ani traversa regulamentar strada, insa un sofer nu i-a acordat prioritate si l-a izbit violent, proiectand victima la o distanta de aproximativ 30 de metri pe sosea. O parte din lucrurile sale au fost gasite la o distanta de peste 50 de metri.

La sosirea echipajului SMURD, victima era in stare de inconstienta, cu rani grave, iar manevrele de resuscitare aplicate nu au dat rezultate, fiind declarat decesul.

Soferrul, care are 28 de ani si este din Arad, era baut.

”Testat cu aparatul alcooltest, soferul avea o alcoolemie de 0,06 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Claudia Iuga.

Politistii cred ca soferul circula cu viteza excesiva, avand in vedere impactul violent. El va fi cercetat pentru ucidere din culpa.

In acelasi loc a fost lovit mortal un alt barbat, in urma cu cateva saptamani, tot de un sofer care conducea cu viteza mare si sub influenta bauturilor alcoolice.

Locuitorii zonei cer Primariei sa ia masuri de limitare a vitezei, temandu-se ca vor fi accidentati si elevi, avand in vedere ca in fata acelei treceri de pietoni se afla un liceu.

Calea Iuliu Maniu este una dintre arterele importante ale orasului si pentru ca partea carosabila este lata, cu trei benzi, unii soferi circula cu viteza excesiva.


soferrul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005831 (s)