News Flash:

Tragedie intr-o familie din Constanta! Un bebelus de noua luni a murit din cauza rujeolei

14 Iunie 2018
982 Vizualizari | 0 Comentarii
rujeola2

Un copil in varsta de noua luni diagnosticat cu rujeola a murit la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, el fiind internat luna trecuta in unitatea medicala cu probleme respiratorii. Ulterior, parintii au revenit cu copilul la spital, cu suspiciune de rujeola, care s-a confirmat.
Potrivit reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica a Judetului Constanta, un copil in varsta de noua luni din judetul Tulcea a murit miercuri la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. El fusese adus de la Tulcea luna trecuta si internat in unitatea medicala intre 15 si 21 mai., avand probleme respiratorii. Pe data de 29 mai, copilul a fost adus din nou la Spitalul Judtean Constanta cu suspiciune de rujeola, aceasta fiind confirmata o zi mai tarziu. In urma complicatiilor suferite, pe fondul imunitatii scazute, copilul a murit miercuri.

Este al 56-lea caz de deces din cauza rujeolei inregistrat de la debutul epidemiei.
Ultimele date transmise de catre Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile arata ca numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania era 13.871. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005052 (s)