News Flash:

INCREDIBIL! Trei frati de 3,4 si 8 ani, in coma alcoolica la spital

14 Iunie 2018
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulantaa

Trei frati in varsta de 3, 4 si 8 ani din comuna Voinesti, judetul Vaslui, au ajuns in noaptea de miercuri spre joi in coma alcoolica la Spitalul de Urgenta ”Elena Beldiman“ din Barlad, dupa ce ar fi mancat visine din visinata, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Conform autoritatilor, cei trei copii ar fi consumat visine cu alcool.

"Am primit initial o sesizare a unui cetatean care a observat o fetita de 8 ani cazuta pe ulita cu fata in jos. Cel care a facut sesizarea a crezut ca minora era moarta. Apoi am mai primit o sesizare telefonica din partea nasei unuia dintre cei trei copii, care a precizat ca acestia erau in stare grava. Toti cei trei copii erau in coma alcoolica, ei fiind dusi la spitalul din Barlad, pentru evaluare", a declarat joi, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui, Daniel Ungureanu.

Reprezentantii Serviciului de Ambulanta au sesizat Directia de Protectie a Copilului Vaslui, care va stabili ce se va intampla cu copiii si daca se impune scoaterea lor din familie.
De asemenea, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vaslui a inceput cercetarile in acest caz.

"Se efectueaza verificari pentru a vedea ce s-a intamplat. Daca se constata comiterea vreunei infractiuni, se va intocmi un dosar penal. Din informatiile pe care le detinem, copiii ar fi mancat niste visine din visinata, acesta fiind motivul intoxicatie cu alcool", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Silvia Manta.


comuna voinesti vaslui spitalul urgenta visinata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005594 (s)