News Flash:

Un urs cu doi pui ies zilnic la plimbare pe strazile din Baile Tusnad

14 Iunie 2018
1108 Vizualizari | 0 Comentarii

Un urs cu doi pui au fost filmati, miercuri, pe acoperisul garajului de la Districtul din Baile Tusnad, unde reprezentantii drumurilor nationale au punct de lucru si isi adapostesc utilajele. Presedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, a spus ca acea familie de ursi se plimba zilnic in oras.
Intrebat de corespondentul MEDIAFAX despre fotografiile si filmarile cu un urs si cei doi pui care se plimbau pe acoperisul garajului districtului din Baile Tusnad, presedintele CJ Harghita a spus ca familia de ursi este cunoscuta deoarece se plimba zilnic in oras.

”Sunt o primejdie foarte mare pentru ca sunt multi turisti si multi tineri care fac intreceri . Daca ursoaica si cei doi pui nu vor fi transportati cred ca se va intampla ceva catastrofal. Transmit celor care merg la Baile Tusnad sa nu se apropie de ursi”, a spus Borboly Csaba.

La randul sau, prefectul judetului Harghita, Adrian Jean Andrei, a spus, corespondentului MEDIAFAX, ca in zona Tusnad sunt foarte multi ursi care mananca din resturile menajere ale populatiei.

”La Tusnad frecvent se vad ursi. Nu este un caz izolat, ne-am obisnuit (…) Am facut toate demersurile la Ministerul Mediului pentru aprobarea cotelor de recoltare si relocare a ursilor respectivi. Ideea este ca se aproba foarte greu de catre minister si se aproba doar de doamna ministru”, a spus Adrian Jean Andrei.

Familia de ursi a fost vazuta si filmata, miercuri, pe acoperisul garajului de la Districtul din Tusnad, unde reprezentantii drumurilor nationale au punct de lucru si isi adapostesc utilajele cu care curata si intretin soselele.
 


urs baile tusnad borboly csaba harghita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004514 (s)