News Flash:

Militarul care si-a pierdut viata pe plaja de la Corbu a fost avansat post-mortem

14 Iunie 2018
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
militar

Caporalul Petru Cosma, care a murit in zona plajei Corbu, din judetul Constanta, a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenent printr-un ordin semnat, miercuri, de ministrul apararii nationale, pentru „spiritul civic si de sacrificiu iesite din comun, curajul si respectul pentru semeni”.
Potrivit reprezentantilor Ministerului Apararii Nationale (MApN), sublocotenentul (pm) Petru Cosma a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenent prin ordinal semnat de ministrul apararii nationale.

Trupul militarului a fost gasit, miercuri, in zona plajei de la Corbu, dupa ce disparitia sa fusese sesizata de duminica seara.

Militarul a fost avansat „spiritul civic si de sacrificiu iesite din comun, curajul si respectul pentru semeni”.

Sublocotenentul (pm) Petru Cosma facea parte dintr-un detasament al Batalionului 55 Aparare Antiaeriana „Somes” din Dej, dislocat in perioada 4-15 iunie la Centrul National de Instruire pentru Aparare Antiaeriana de la Capu Midia, pentru activitati de instruire cu trageri de lupta.

Militarul era angajat al MApN din anul 1997 si a participat la doua misiuni in teatrele de operatii (in anul 2003 in Afganistan si in anul 2006 in Irak).


corbu constanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004894 (s)