News Flash:

S-a reluat licitatia pentru drumul dintre Mosnita Veche si Giroc. 125.000 de euro pentru documentatie

9 Noiembrie 2021
324 Vizualizari | 0 Comentarii
drum in lucru

Consiliul Judetean Timis cauta din nou un ofertant care sa faca studiul de fezabilitate si proiectul tehnic pentru un sector din centura alternativa a Timisoarei, de 12 km de drum judetean, intre Mosnita Veche, Urseni si Giroc. Licitatia a fost reluata dupa ce la prima nu s-a prezentat nimeni.
 
 
Centura alternativa a Timisoarei este formata din drumuri judetene si a fost lansata in licitatie pentru sectorul dintre Mosnita Veche, Urseni si Giroc. Consiliul Judetean Timis cauta servicii de elaborare a studiului de fezabilitate si proiectului tehnic, care sa includa si autorizatia de construire. Costul se ridica la o valoare de cel mult 618.000 de lei, cu TVA inclus, undeva la 125.000 de euro. Cum prima licitatie a esuat, Consiliul Judetean Timis a relansat oferta si cauta cel mai bun pret. Ofertele se pot depune pana in 22 noiembrie.

Tronsonul de drum ce urmeaza a fi modernizat se afla pe DJ 595D, intre km 4+000 in Mosnita Veche si sensul giratoriu din fata Primariei Comunei Giroc, masoara cca. 12.5 km si traverseaza si localitatile Mosnita Noua si Urseni.

In localitatile vizate, drumul judetean ce urmeaza sa fie modernizat cuprinde Str. Mare, str. Bistrei – in Mosnita Veche, Calea Mosnita Veche, Calea Medves – in Mosnita Noua, Str. Morii, str. Nicolae Botoca – in Urseni si Str. Muncitorilor, str. Barzava, str. Semenic – in Giroc. Tronsonul care va fi modernizat este in mare parte deja asfaltat, cu exceptia sectorului cuprins intre str. Nicolae Botoca din Urseni si comuna Giroc, unde drumul este din pamant, pe o lungime de aproximativ 4.4 km. Soseaua traverseaza in Urseni o linie de cale ferata, iar in extravilanul comunei Giroc un canal peste care trebuie construit un pod de o lungime de cca. 20 de metri.

Modernizarea DJ 595D face parte din strategia Consiliului Judetean de realizare a unei centuri exterioare de ocolire a municipiului Timisoara formata din sectoare de drumuri judetene.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 33 queries | Mysql time :0.007371 (s)