News Flash:

Aeroportul International Traian Vuia ar putea deveni punct de plecare direct spre Turcia

8 Noiembrie 2021
283 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport

In curand am putea zbura in Turcia direct din Timisoara. Reprezentanti ai companiei Turkish Airlines au fost zilele acestea in oras si s-au intalnit cu cei de la Consiliul Judetean Timis pentru a discuta despre aceasta posibilitate.
 
 
Compania turca trebuie sa aleaga dintre trei aeroporturi din Romania un punct de plecare spre Turcia. Au de ales intre cel din Timisoara, Brasov si Iasi. Reprezentantii Consiliului Judetean Timisoara au prezentat avantajele pentru ca ruta sa fie direct de pe „Traian Vuia”.

 

„Spre deosebire de celelalte doua aerogari, cea din Timisoara are avantajul detinerii unei autorizatii din partea Autoritatii Romane de Aviatie. Vicepresedintele Alexandru Proteasa a prezentat mai multe argumente in favoarea aeroportului din Timisoara, dintre care, cel mai important este titlul de Capitala Culturala Europeana a Culturii in 2023, alaturi de o alta destinatie apropiata, Novi Sad (Serbia), lucru ce va genera un potential ridicat al numarului de turisti. Totodata, la Aeroportul din Timisoara exista un plan de extindere care va aduce doar beneficii pentru eventualii operatori”, transmit reprezentantii CJ Timis.

De pe Aeroportul International Traian Vuia se fac pana in prezent zboruri pe aproape 20 de rute.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006359 (s)