News Flash:

Aquatim: metode de plata a facturii pentru clientii fara certificat verde

8 Noiembrie 2021
430 Vizualizari | 0 Comentarii
Aquatim

Cei care doresc sa plateasca factura de apa la casieriile Aquatim, dar nu au certificatul verde, au mai multe optiuni. Casieria de pe str. Oituz a fost amenajata astfel incat clientii sa nu fie nevoiti sa intre in incinta. Plata facturii se poate face si online de pe site, prin transfer bancar sau serviciile de internet banking ale bancilor.
 
 
„In contextul introducerii obligatiei publicului de a prezenta certificatul verde la intrarea in institutiile publice, Aquatim a luat masuri pentru a-i servi si pe clientii care doresc sa plateasca factura de apa la casieriile societatii, dar nu au certificatul. Mai precis, casieria de pe str. Oituz a fost amenajata astfel incat clientii care nu au certificat verde sa poata achita facturile fara a fi nevoiti sa intre in incinta casieriei”, spun reprezentantii Aquatim.

La celelalte casierii, de pe str. Treboniu Laurian si de pe str. Enric Baader si la Centrul Relatii Clienti, accesul publicului este permis doar pe baza certificatului verde. 

Plata facturii se poate face si online, de pe site-ul www.aquatim.ro, prin transfer bancar sau serviciile de internet banking ale bancilor partenere. Alte metode: prin serviciul Pay-Point din magazine, serviciul Westaco Express din benzinariile OMV si la ghiseele bancilor partenere care permit accesul nelimitat pentru clienti.

„Clientii care doresc sa obtina un aviz tehnic sau sa depuna actele pentru incheierea contractului pot sa trimita documentatiile prin intermediul site-ului www.aquatim.ro. Pentru a face o sesizare, clientii pot apela numarul de Call-Center, 0356 914 sau pot folosi butonul «Sesizare problema» de pe prima pagina a site-ului”, mai amintesc cei de la Aquatim.

Clientii pot suna la 0356 914 pentru a face o sesizare sau pentru a solicita diverse informatii referitoare la activitatea Aquatim. Vechile numere de telefon alocate dispeceratului nu mai sunt disponibile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005214 (s)