News Flash:

Reguli „noi” in intersectia de la Podul Maria

5 Noiembrie 2021
323 Vizualizari | 0 Comentarii
semne de ciruclatie

Modificari de circulatie in intersectia de la Podul Maria, langa Palatul Apelor. Soferii care merg pe bd. 16 Decembrie 1989, dinspre centrul orasului spre Sagului, nu mai pot vira stanga pe Splaiul Tudor Vladimirescu, spre Parvan. Aparitia „noii” semnalizari rutiere a starnit discutii aprinse pe retelele sociale. Totusi, decizia e luata de o luna, dar Primaria Timisoara nu s-a gandit sa-i informeze pe conducatorii auto.
 
 
Comisia de Circulatie a decis, in urma cu o luna, sa schimbe regulile din intersectia de la coborarea de pe Podul Maria spre piata cu acelasi nume. Nu s-a gandit insa sa-i anunte si pe soferii care au observat zilele acestea ca in intersectie a aparut un indicator care ii obliga sa circule doar pe directia inainte. Prezenta acestuia nu a facut insa decat sa starneasca discutii si dezbateri interminabile pe internet, legate de posibilitatea de a vira la stanga, desi indicatorul te obliga sa circuli inainte.

„Masura a fost luata in urma cu o luna de catre Comisia de Circulatie, pentru prioritatea transportului public, reducerea riscului de accidentare, simplificarea functionarii intersectiei”, au declarat, pentru Tion, reprezentantii Primariei Timisoara.

Politistii de la Rutiera merg in intersectie
Virajul la stanga in intersectie a mai fost interzis si in trecut, insa indicatorul de obligatoriu inainte a fost indepartat intr-o perioada in care in oras se desfasurau mai multe lucrari la infrastructura. Dupa incheierea acestora, indicatorul nu a mai fost montat. Pana luna trecuta.

Dezbaterile desfasurate pe internet au ajuns si la urechile politistilor de la Rutiera, care precizeaza clar ca virajul la stanga nu mai este permis de pe bd. 16 Decembrie pe Splaiul Tudor Vladimirescu. Mai mult, oamenii legii anunta ca vor incepe sa amplaseze si echipaje in apropierea intersectiei pentru a se asigura ca toti soferii respecta noua regula.

„In conformitate cu normele rutiere, la intersectia strazilor 16 Decembrie cu Tudor Vladimirescu, pe sensul de mers dinspre catedrala catre Calea Sagului, semnalizarea rutiera aplicata si montata pe orizontala si verticala permite deplasarea autovehiculelor doar pe directia inainte”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005872 (s)