News Flash:

Eveniment cu tradiție, în curând în Timișoara

În perioada 22-26 mai, la CCAT are loc Salonul Industriei Ușoare

16 Mai 2024
101 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

La sfârșitul lunii mai, Camera de Comerț și Agricultură Timișoara va găzdui o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, un eveniment deja tradițional pe piața din vestul țării. Centrul Regional de Afaceri din Timișoara va fi gazda acestui salon în perioada 22-26 mai.

La acest eveniment, peste 50 de companii din țară, atât producători cât și comercianți, își vor anunța participarea. Acestea vor oferi spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă variată de articole de sezon. Printre produsele disponibile la standuri se vor regăsi îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, produse cosmetice, parfumuri, bijuterii din aur și argint, gablonțuri și multe altele.

Publicul va fi întâmpinat și la târgul de produse tradiționale, găzduit de CRAFT, unde va putea găsi dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie și articole de artizanat.

Expoziția va fi deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, iar duminică între orele 10:00 și 18:00. Intrarea este gratuită.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006491 (s)