News Flash:

Cele mai spectaculoase creații florale, la Iulius Gardens Timișoara

Vineri, 17 mai, are loc deschiderea Florall – Festivalul Artei Florale

16 Mai 2024
89 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

Festivalul Artei Florale, Florall Fest, revine la Iulius Town Timișoara cu o nouă ediție, plină de surprize și inovație. Programat între 16 și 19 mai, acest eveniment aduce împreună artiști floriști din toată țara, prezentând cele mai impresionante creații în domeniu.

Sub tema "Scene și personaje din literatura universală: Inspirație pentru Educație", artiștii participanți au realizat aranjamente florale speciale, inspirate din opere clasice ale literaturii, alături de flori spectaculoase.

Printre atracțiile principale ale festivalului se numără un tunel tridimensional din mii de flori și un pod floral dedicat bujorului românesc. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 17 mai, la ora 17:00, urmată de o demonstrație colectivă susținută de 20 de artiști floriști, cu tema "Tendințe pentru buchetul de mireasă în 2024".

Florall aduce și activități captivante pentru cei mici și nu numai. Sâmbătă, 18 mai, de la ora 14:00, copiii sunt invitați să creeze coronițe din flori, iar duminică, de la aceeași oră, vor avea ocazia să învețe cum să facă cosmetice naturale. De asemenea, vor fi ateliere de creație pentru adulți, unde aceștia vor putea realiza coșulețe și buchete din flori.

Evenimentul este completat de partenerul special Casa Auto Timișoara, care expune 13 autoturisme în tot parcursul festivalului. Un punct de atracție este Mustang-ul personalizat și decorat cu flori, precum și alte modele, toate expuse într-un cadru decorat cu flori.

Vizitatorii vor putea admira și buchetele impresionante create de artiști floriști precum Andrei Bindea și Alina Neacsa, care vor completa experiența florală a evenimentului.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1383 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007565 (s)