News Flash:

Medicul care facea certificate false de vaccinare a fost arestat preventiv

5 Noiembrie 2021
375 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin

Medicul din Mehedinti banuit de politistii timisoreni ca ar fi intocmit mai multe certificate false de vaccinare a fost retinut pentru 24 de ore. Barbatul, medic de familie in Baia de Arama, urmeaza sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva. UPDATE. Medicul a fost arestat preventiv
 
 
Medicul, un tanar de 35 de ani, are cabinetul in Baia de Arama, judetul Mehedinti. A fost adus la Timisoara, miercuri, la audieri, impreuna cu asistentele, iar la finalul acestora a fost retinut pentru 24 de ore. Tot la audieri a ajuns si un barbat din Timis, de la Giarmata Vii, originar tot din Baia de Arama, Mehedinti. Acesta este banuit ca i-ar fi procurat clienti medicului care vaccina „la chiuveta”.

Medicul de familie a fost prezentat magistratilor timisoreni, joi, cu propunere de arestare preventiva.

„In urma perchezitiilor a fost retinut un barbat in varsta de 35 de ani. Urmeaza sa fie prezentat magistratilor pentru dispunerea unei masuri preventive”, transmit politistii timiseni.

Politistii de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Timis au descins la sase adrese din Timis, Mehedinti si Gorj. Oamenii legii vizau o retea care facilita obtinerea de certificate Covid-19 fara ca cei care le obtineau sa fie vaccinati.

Problema vaccinarilor „la chiuveta” a fost semnalata de medicul Cristian Oancea, directorul Spitalului „Victor Babes” din Timisoara, la finalul lui august. Acesta explica la momentul respectiv ca la spital au ajuns pacienti vaccinati care prezentau forme grave de infectare cu Covid-19. Medicii aveau atunci banuieli ca pacientii au obtinut certificatele fara a fi vaccinati.

Medicul a fost arestat preventiv
Medicul din Baia de Arama a fost prezentat magistratilor, joi, cu propunere de arestare preventiva. Judecatorii au admis cererea procurorilor si l-au trimis pe tanar in spatele gratiilor pentru urmatoarele 30 de zile.

„La 4 noiembrie a.c., Judecatoria Timisoara a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatului cercetat pentru fals intelectual, uz de fals, fals informatic si zadarnicirea combaterii bolilor”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008278 (s)