News Flash:

Premieră!

Filarmonica Banatul Timișoara își deschide porțile de Noaptea Muzeelor

16 Mai 2024
110 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro


Filarmonica Banatul din Timișoara va participa la Noaptea Muzeelor deschizându-și porțile pentru vizitatori. Aceștia sunt invitați să se alăture tururilor ghidate și să se bucure de momente muzicale.

Evenimentele vor avea loc în seara de sâmbătă, 18 mai, începând cu ora 22:00 și se vor întinde până la miezul nopții. Participanții vor avea ocazia să descopere aspecte inedite din istoria instituției în cadrul tururilor ghidate, care se vor alterna cu interludii muzicale susținute de artiștii Filarmonicii.

De asemenea, Filarmonica va expune Cartea de Aur a instituției, oferind vizitatorilor o rară oportunitate de a vedea semnătura compozitorului Johannes Brahms, care a concertat la Timișoara în 1879. În timpul tururilor, publicul va avea și posibilitatea de a urca pe scena Sălii Capitol și de a admira spațiul de concert din perspectiva artiștilor. Evenimentele din cadrul Nopții Muzeelor la Filarmonica Banatul vor avea loc atât în Sala Capitol, cât și în Grădina de Vară, iar intrarea este liberă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005905 (s)