News Flash:

Teatrul de Vest din Reșița vă invită la spectacol

Festivalul de teatru pentru copii “LUMEA POVEȘTILOR” ediția a VII-a, în perioada 18-26 mai 2024

17 Mai 2024
132 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

Pentru cea de-a șaptea ediție, Teatrul de Vest propune o selecție impresionantă de trupe, artiști și spectacole de top, subliniind importanța experienței teatrale în dezvoltarea copiilor și tinerilor. Biletele sunt deja disponibile, cu cel puțin 50% din capacitatea sălii ocupată pentru fiecare spectacol desfășurat în interior.

Conducerea teatrului din Reșița încurajează publicul să achiziționeze bilete online și oferă o promoție specială pentru grupurile organizate: fiecare al zecelea bilet este gratuit, o practică pe care Teatrul de Vest o aplică de jumătate de an. Primele grupuri organizate au rezervat deja bilete, fapt care îi dă directorului Florin Ionescu speranța că „Lumea poveștilor” va fi un succes total.

Ediția internațională din acest an include spectacole pentru întreaga familie, în special cele programate în weekend. În deschidere, Barbarossa Samba Group va încânta spectatorii cu două concerte stradale de percuție. Spaniolii de la „Toompak” vor prezenta un spectacol educativ despre importanța reciclării și protejării mediului. Spectacolul „Istoria muzicii pentru copii și părinți”, regizat de Cristian Ban, explorează istoria muzicală incluzând figuri precum Mozart, David Bowie, Annie Whitehouse și Elvis Presley. „AliBaba XL” va aduce la viață basmele arabe, iar „Alice în Țara Minunilor”, o nouă producție a Adei Milea, promite să fie la fel de captivantă ca „Chirița în concert”.

Pe 22, artistul chilian David Zuazola și o companie poloneză vor prezenta un spectacol de marionete destinat copiilor mai mari. Directorul executiv al festivalului, Denisse Moise, a mulțumit echipei teatrului din Reșița pentru contribuția la succesul festivalului, organizat în colaborare cu Primăria Reșița și Consiliul Județean Caraș-Severin. Spectacolele vor avea loc în diverse locații din județ, oferind unui număr mare de copii șansa de a se bucura de teatru. Mai multe informații despre programul festivalului, spectacole și bilete online sunt disponibile aici.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1372 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005067 (s)