News Flash:

Nouă inițiativă în Timiș cu scopul protejării mediului înconjurător

Joi, 16 mai, în comuna Giarmata are loc o campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase

16 Mai 2024
90 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro


Joi, 16 mai, în comuna Giarmata, va avea loc o campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase.

Primăria Giarmata informează că în acea zi se va desfășura o campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, la care locuitorii sunt încurajați să participe prin aport voluntar.

„Această inițiativă are ca scop protejarea mediului înconjurător prin colectarea și reciclarea corectă a deșeurilor voluminoase”, a transmis instituția. 

Astfel, locuitorii comunei sunt încurajați să ducă voluntar deșeurile voluminoase în punctele de colectare deschise în Giarmata – Parcul Poliției și Cerneteaz – Parcul Arteză, până la ora 20:30. Printre obiectele acceptate pentru colectare se numără mobilierul, cum ar fi comodele, mesele de cafea, de toaletă și decorative, mesele de scris pentru copii, rafturile, etajerele, covoarele, carpetele, preșurile, canapelele, paturile, dulapurile, birourile, scaunele, banchetele, saltelele, oalele, ceasurile, perdelele, draperiile, dulapurile de baie, suporturile de prosoape, lustrele, tablourile, obiectele sanitare, căzile, vasele de toaletă, robineții, cabinele de duș, suporturile, bateriile sanitare, chiuvetele, bideurile, capacele de vase de toaletă, lavoarele, rezervoarele de apă pentru vase de toaletă și alte obiecte mari de uz îndelungat, cum ar fi caloriferele din fontă și din aluminiu, ușile, tocurile de uși și de geamuri, etc.

Nu sunt acceptate deșeurile reziduale, reciclabile, de construcții, vegetale sau periculoase. De asemenea, nu se colectează deșeurile de echipamente electrice, electronice și electrocasnice, precum televizoarele, mașinile de spălat, frigiderele, radiourile, echipamentele de iluminat, calculatoarele, etc. Pentru informații suplimentare, locuitorii pot suna la numărul de telefon 0723 096 689.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005006 (s)