News Flash:

Cel mai mare parc tematic din România dă startul la distracție

Sâmbătă, 18 mai, are loc deschiderea zonei aqua din Arsenal Aventura & Aqua Park

17 Mai 2024
96 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto renasterea ro

Arsenal Aventura & Aqua Park, chiar după coborârea de pe autostrada A1, îți oferă cea mai captivantă și relaxantă experiență de distracție în inima țării.

Odată cu inaugurarea zonei aqua pe 18 mai, noul sezon promite aventuri uimitoare pentru toate vârstele și preferințele. Cu nouă tobogane în interior și în aer liber, cei în căutare de distracție acvatică vor găsi plăcere în bazinele cu jocuri și tobogane care ating lungimi de peste 15 metri. Iar pentru cei mici, zonele special amenajate, cu apă încălzită, sunt adevărate puncte de atracție.

Dar distracția nu se oprește la zonele acvatice. Parcul, întinzându-se pe 88 de hectare de pădure, oferă peste 20 de atracții pentru aventură. Printre acestea, opt trasee suspendate, inclusiv unul negru pentru cățărare avansată, sărituri de la 30 de metri în gol, o tiroliană uriașă de 607 metri și multe altele.

Dacă dorești să prelungești experiența, Arsenal Aventura & Aqua Park oferă spații de cazare în natură, restaurante autentice și zone de relaxare pentru întreaga familie. În plus, în imediata apropiere, se găsesc obiective turistice fascinante, cum ar fi cetățile dacice din Munții Orăștiei, Sarmizegetusa Ulpia Traiana și multe altele.

Pentru o evadare din cotidian și o experiență completă de distracție, descoperă Arsenal Aventura & Aqua Park. Mai multe detalii găsești pe site-ul lor: https://arsenalpark.ro/.

Arsenal Aventura & Aqua Park este cu siguranță cel mai mare parc tematic din România. Pe cele 88 de hectare de pădure transformate dintr-un fost depozit de armament, acum te poți bucura de relaxare și distracție, indiferent de vârstă sau preferințe. Adresa lor este Strada Codrului, Orăștie 335700, iar poți lua legătura la 0799 108 391.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005144 (s)